Oeps, het verkeerde deeg! Ik dacht wat pizza’s te maken, maar de verpakking dacht daar wat anders over. Snel gekeken wat ik in huis had en here we go, ik maakte snel een appeltaart.
À l’improviste streek ik wat confituur (homemade gelei) op de gluten- en lactosevrije taartdeeg van Herta (rond de 3€) en nam wat appeltjes (we doen eventjes gezond). Afhankelijk van hoe dik je je appeltjes snijdt en hoe groot je deeg is, heb je wat meer of minder appels nodig. Maak ze niet te dik, maar je hoeft geen meetlat hoor! Ik gebruikte twee tot drie appels. Nadien streek ik er weer wat confituur op en hup de oven in!
Et voilà, na een halfuurtje (kijk even op je deegverpakking) kwam deze homemade appeltaart uit de oven! Vermits er helemaal geen suiker, gluten of melk aan te pas kwam is het een zeer basis taartje. Maar ik moet zeggen, ik vond het best nog lekker! Neem wat zure room erbij en eet het als een gerecht of doe er wat chocolade of vanille-ijs bij en hup je hebt een dessert!
Eet smakelijk!
Wat ziet dit er heerlijk uit zeg!
xoxo
http://www.its-dash.com
Heerlijk! X http://www.suszie.nl